Suomi
31.1.2021

Paltamo

TI­LAUS­RA­VIN­TO­LA MAKUHELMI

ARCTIC GIANT BIRDHOUSE HOTEL /TI­LAUS­RA­VIN­TO­LA MAKUHELMI


Kourallisella rakkautta sekä ripauksella hellyyttä.


Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä. Ruuan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä huomaat, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruuan koossa, meillä kun on näitä vähän isompia pullia.


Haluamme tehdä persoonallisia, yksilöllisiä, laadukkaita ja ennen kaikkea ikimuistoisia juhlia ja tilaisuuksia. Haluamme tarjota vieraillemme maukkaita makuhetkiä ja valmistammekin herkulliset juhlatarjoilut aina itse käsityönä alusta alkaen. Palvelut suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sen teemme, minkä lupaamme ja aikatauluista pidämme kiinni.

Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yritit. Muiden raaka-aineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­ses­ti sekä toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.


MAKUHELMEN TAPAHTUMAPAKETIT

RYHMÄRUOKAILUT

Soppaa ja silmänruokaa.

Tarjoamme aitoja ja unohtumattomia makunautintoja. Meiltä löytyy tilaa niin pienelle kuin suuremmallekin ryhmälle. Meillä ruokailee sujuvasti erilaiset ja erikokokoiset tilausryhmät, kuten bussiryhmät ja kokoustajat. Käytämme lähiruoka raaka-aineita ja valmistamme tarjoilut itse alusta alkaen. Höysteenä käytämme luonnonyrttejä sekä metsämarjoja. Ruokalistamme elää vuodenaikojen mukaan. Valmistamme kaikki ruuat vähälaktoosisena, muista eri­kois­ruo­ka­va­liois­ta pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Kasisvaihtoehto on otettu huomioon tarjoiluissa. Pyydä tarjous, palvelemme tilauksesta.


JUHLAT

Juhlat vauvasta vaariin, monenmoiset.

Taikalinnan päärakennus on oiva paikka monenlaisien eri juhlien järjestämiseen ja se muuntuu juhlaan kuin juhlaan. Taikalinnan salissa on juhlittu niin syntymäpäivät, ristiäiset, valmistujaiset, rippijuhlat tai vaikkapa grillijuhlat tai pikkujoulut. Salista aukeaa upea näköala Kivesvaaran huipulta. Haluamme järjestää persoonalliset, yksilölliset, laadukkaat ja ennen kaikkea ikimuistoiset juhlat asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioiden. Valmistamme herkulliset ja suussasulavat juhlaruuat itse käsityönä alusta alkaen ja valmistelemme tilan juuri sinun haluamasi juhlateeman mukaiseksi.


Käytämme lähiruoka-raaka-aineita ja valmistamme ruuat itse alusta alkaen, höysteenä käytämme luonnonyrttejä ja metsämarjoja. Pyrimme siihen, että valmistamissamme tarjouiluissa maistuvat raaka-aineiden omat maut, ilman lisäaineita. Tarjoilut valmistamme tuoreeksi juuri sovittuun juhlahetkeen. Kattauksen toteutamme asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden sillä periaatteella, että sinä juhlit ja me järjesämme.

Ravintolan tilat muuntuvat moneen ja tilaa löytyy isompaan sekä hieman pienempäänkin juhlaan: Näköalakahvilassa on tilaa 50 hengelle ja tilausravintolan puolella on tilla 100 hengelle. Lisäksi linnaa kiertävällä katetulla terassilla on kesäaikaan tilaa 50 hengelle. Salissa on myös tilaa orkesterille sekä tanssilattia. Meillä on täydet anniskeluoikeudet. Olemme suunnitelleet valmiiksi muutamia juhlamenuehdotuksia, voit tutustua niihin alemapana.

Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous.


SAUNARUOKAILUT JA HIUKOPALAT

Aitoja makunautintoja upealla näköalalla

Mikä kuulostaisikaan paremmalta kuin saunominen kesäyön hämäriin Kivesvaaran huipulla Näköalasauna Taivaantulessa? No tietenkin se, että saunomisen yhteydessä saisi ruokailla herkullisia ja suussasulavia saunaruokia ja hiukopaloja täysin omien toiveiden mukaan.

Sauno kesäyön hämäriin ja nauti huikaisevasta Kivesvaaran näköalasta. Saunoessa nälkä voi kuitenkin yllättää, jolloin voitte tilata saunan yhteyteen pieniä suolaisia hiukopaloja. Vaihtoehtoisesti jos nälkä onkin aivan jättimäinen, voitte tilata saunomisen yhteyteen kokonaisen saunaruokailun. Käytämme lähiruoka raaka-aineita ja valmistamme tarjoilut itse alusta alkaen. Höysteenä käytämme luonnonyrttejä sekä metsämarjoja. Pyrimme siihen, että valmistamissamme tarjoiluissa maistuvat raaka-aineiden omat maut, ilman lisäaineita. Tutustu me­nu­vaih­toeh­toi­him­me ja pyydä tarjous.


ANJA HOMANEN

Tilausravintola Makuhelmi
+ 358 40 748 7391
posti@arcticgiant.fi

https://arcticgiant.fi/ravintola/

Suomi
Suomi
Suomi
Suomi Digilehti

Suomi Digilehti

Tervetuloa Suomi suomidigilehti.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

SuomiDigilehti.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja.

 Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

SuomiDigilehti.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi