Suomi
29.1.2021

Paltamo

Majoitus+LU­MI­KEN­KÄI­LY

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäily on hauska talviaktiviteetti, jota voi kokeilla joko ominpäin taikka ohjatusti ohjaajan avustuksella. Majoittuessasi talviaikaan meillä, saat mökin vuokrauksen yhteydessä lumikengät käyttöösi.


Keskellä kauneinta suomalaista luontoa Kainuu tarjoaa matkailijalle monipuolisesti vaihtoehtoja, joista valita niin kesällä kuin talvella. Tärkeät keskittymät ovat korkeintaan tunnin matkan päässä toisistaan, ja väliin mahtuu monipuolisesti niin luonnon ihmeitä kuin suuria seikkailuja.

Kivesvaaran ympäristössä menee useita eripituisia ja erilaisia retkeilyreittejä, joista jokaiselle löytyy varmasti sopivanlainen reitti. Reitit ovat pituudeltaan 2-15 km pituisia.


FATBIKE

Tutki jättiläisten jälkiä fatbiken selästä. Pyöriä voi vuokrata vastaanotosta alkaen 25€ / 3h. Lisätietoja numerosta 040 7487391 tai posti@arcticgiant.fi


RETKEILYREITIT

Kivesvaaran ympäristössä menee useita eripituisia ja erilaisia retkeilyreittejä, joista jokaiselle löytyy varmasti sopivanlainen reitti. Reitit ovat pituudeltaan 2-15 km pituisia. Yksi retkeilyreiteistä vie Pahalouhokselle, jonne jättiläiset ovat aikanaan rakennelleet linnaa.


HIIHTO

Aivan Kivesvaaran lähistöllä, Oulujärven ympäristössä (noin 15 kilometrin päässä Kivesvaaralta) kulkee paljon eri pituisia järvilatuja, jotka vievät Oulujärven saariin. Nämä ovat ehdottomasti tutkimisien arvoisia reittejä talviaikaan.


Majoitu mukavasti

Paltamo-ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotellissa.


ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotel.

OTA YHTEYTTÄ

Älä epäröi soittaa meille. Autamme mielellämme.

VESA HOMANEN
+358 44 565 6717

https://arcticgiant.fi/

Suomi
Suomi
Suomi Digilehti

Suomi Digilehti

Tervetuloa Suomi suomidigilehti.fi

Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

SuomiDigilehti.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja.

 Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

SuomiDigilehti.fi

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi